Informatie over Herma labels

Via HermaLabels vindt u al uw Herma labels en etiketten tegen lage prijzen. De uitgebreide selectiemogelijkheden maken het mogelijk gemakkelijk en snel de juiste etiketten te vinden.

Herma logo

In eerste instantie is Herma begonnen met de ontwikkeling van zelfklevende materialen. Door de continue technische innovatie is Herma tot over de grenzen van Europa bekend als "technologisch marktleider" op het gebied van zelfkleeftechniek. Naast zelfklevende producten levert Herma complete etikettenoplossingen en etiketteermachines.

Milieuvriendelijkheid en duurzaamheid staan bij Herma hoog in het vaandel. Dankzij één van de modernste coatinginstallaties ter wereld, het gebruik van warmteterugwinning tijdens het productieproces en een efficiënte opslag- en transporttechniek wordt een uiterst energie-efficiënte fabricage van de producten gegarandeerd.
Het energieverbruik wordt verminderd, inmiddels wordt de energie geheel opgewekt met waterkracht conform de EU-richtlijnen.

HermaLabels biedt voor elke denkbare toepassing het juiste etiket: voor op kantoor of thuis, voor zowel binnen- als buitenshuis, in verschillende formaten, vormen, kleuren en verpakkingshoeveelheden. Gemaakt van papier zoals de Premium etiketten of etiketten die voorzien zijn van een speciale coating voor extra fixatie van de inkt.

Het assortiment is verdeeld in onderstaande rubrieken:

Adresetiketten / standaard etiketten

Permanent hechtende witte etiketten op A4-vellen, speciaal ontwikkeld voor gebruik op alle laser- en inkjetprinters en kopieerapparaten. Verkrijgbaar in diverse afmetingen.
adresetiketten

Matrixprinter etiketten / roletiketten / frankeeretiketten

roletiketten
Computeretiketten of matrixprinter etiketten zijn voorzien van een pinfeedrand voor gegarandeerd doorlopen zonder onderbreking.
Voor gebruik in uitprijzingsmachines en etiketteerders zijn speciale etiketten op rol verkrijgbaar.
Frankeeretiketten worden gebruikt voor het indirect frankeren van grote of dikke poststukken.

Gekleurde etiketten

Gekleurde en neonetiketten maken attent op gevaren, acties of producten en zorgen voor overzicht en orde. Ze zijn veelzijdig toe te passen in kantoor, magazijn en logistiek. Goed hechtend op alle oppervlakken. Te bedrukken met laserprinters en kopieermachines.
gekleurde etiketten

Movable / verwijderbare etiketten

movable etiket
Naast permanent hechtende etiketten biedt Hermalabels.nl tevens diverse verwijderbare etiketten. Deze kunnen zonder sporen en beschadigingen achter te laten weer worden verwijderd, probleemloos op een andere plek worden geplakt en meermaals worden gebruikt.

Speciale etiketten

Het assortiment speciale etiketten bestaat onder meer uit productlabels, typeplaatjes, gouden en zilveren etiketten voor decoratief gebruik, zelfklevende cijfers en letters voor coderingen, diepvriesetiketten etc.
Maar ook verschillende formaten textieletiketten of badges speciaal geschikt voor het labellen van kleding, stoffen en ander textiel. Te bedrukken met zowel laser-, inkjetprinters en kopieermachines.
vloerbedekking etiketten

Extra sterke etiketten / weerbestendige etikettten

signaleringsetiketten
Extreem sterk hechtende etiketten zijn de zgn. poweretiketten, met dubbel zo sterke hechting voor op een kritische ondergrond, bijvoorbeeld vochtige, warme, koude, ruwe of stoffige oppervlakken. Ideaal voor het effectief labelen van producten, documenten en inventaris, voor veiligheidsrichtlijnen en waarschuwingen, voor rondom plakken, als keuringsetiket of als sluitetiket, voor binnengebruik.
Voor buitengebruik zijn er speciale weerbestendige etiketten: deze polyesterfolie of polyethyleenfolie etiketten zijn niet alleen weer- en verouderingsbestendig, maar ook olie- en vuilafstotend. Zeer geschikt voor aanwijzings- en waarschuwingsbordjes en labeling op containers, als etalageraamstickers en nog veel meer.
Via www.herma.com kunt u eenvoudig gratis templates downloaden, waarmee u nog gemakkelijker uw etiketten kunt opmaken en afdrukken.
Herma etiketten assistent

Deel de link naar deze pagina:

Deel deze pagina op Facebook Deel deze pagina op Twitter Deel deze pagina op Pinterest